Oyunlar

League of Legends En İyi Nişancılar

League of Legends oyununu oynamayan oyun sever yoktur. Arkadaşlarınız ile beraber oynayabileceğiniz bu oyun birçok şampiyon içerir. Farklı alanlarda kullanabileceğiniz şampiyonlar ile doğru taktikleri gerçekleştirebilirseniz kazanmanız garanti olacaktır. Oyunu kazanmak için nişancı statüsündeki şampiyonlar büyük derecede öneme sahiptirler. Bir takımda nişancı eksikse kazanma ihtimali o kadar düşebilir. League of Legendsen iyi nişancılarile sizlerde oyun içinde efsaneler yaratabileceksiniz. Dünyanın en büyük rekabetini içeren bu oyun sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Güncel oyun bilgilerine göre sizlere League of Legendsen iyi nişancılarhakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Bu bilgiler sizleri o yun içinde daha iyi yerlere taşıyacaktır. Herkesin yaralanacağı bir konudur.

Ezreal

Dereceli oyunlarda gelen güncellemeden sonra kullanıcıların vazgeçilmez şampiyonu olmayı başardı. Başarı oranı oldukça yüksek olan bu şampiyon karşı takımı oldukça zorlayacak bir şampiyondur.         Popülerliğini koruyarak neredeyse oyunda her takımda bulunur.

League of Legends En İyi Nişancılar
League of Legends En İyi Nişancılar

Jinx

Dereceli maçlarda genellikle yasaklanmayan bu şampiyon oyun içerisindeki en yüksek kazanma oranına sahiptir. Çok çılgın bir yapıya sahip olmasıyla rakiplerine göz açtırmayacak derece başarısı vardır. Dereceli maçlarınız için güzel bir seçim olabilir.

Aphelios

Oynaması oldukça zor bir şampiyondur. Eğer oyun oynama konusunda yeterince beceriye sahipseniz bu şampiyon ile efsaneler yaratabileceksiniz. Genellikle dereceli maçlarda yasaklanmasından dolayı kullanılamıyor. Yasaklamama gibi bir hata yapıldığında yetenekli birinin eline geçtiyse oyunu tek başına bile kazandırma şansı yakalıyor. Bu kadar yasaklanmasının sebeplerinden biride budur.

Jhin

Oyun içerisinde çok yüksek derecede verdiği hasarlar ile bilinir. Kazanma oranı oldukça yüksektir. Güzel kasıldığında rakiplerin korkulu rüyası olacaktır.League of Legendsen iyi nişancılarlistesinde yer almayı hak eden bir şampiyondur.

Kai’Sa

Yakalanması zor olan bu karakter doğru oyuncuların eline geçtiğinde karşı takımdaki oyuncular bayağı üzecektir. Bu karaktere hakim kişiler oyunun akışını eline geçirecek ve rakiplerini kaybetmeye zorlayacaktır. Yakalanması oldukça zor olan bu karakter sayesinde takımınıza defalarca kez maç kazandırabileceksiniz.

Xayah

Bu şampiyon yerlere tüyler bırakarak rakiplerini peşine getirir. Tüylerini geri çağırarak rakiplerine hasar verir. Kazanmak adına seçilebilir bir şampiyondur.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı